MILITÆRT OG TAKTISK UTSTYR

Våpensystemer

Remington Defense, Daniel Defense, Hera Arms, Arsenal Firearms, Bushmaster, DPMS, Armalite, STAG Arms


Gode våpensystemer utviklet for å møte kravene som stilles til kvalitet og pålitelighet, er en avgjørende faktor for vellykket oppdragsløsning. Rigg AS er distributør for Remington Defense og HERA arms, som leverer et bredt spekter av våpensystemer av høy kvalitet.

Pusseutstyr

Otis, Froglube, FireClean


Riktig vedlikehold av våpen og utstyr er ikke bare viktig for å sikre funksjonering, men også for å øke levetid og forhindre skader på materiell og operatør. Vi fører et stort utvalg av pusseutstyr og pussemidler fra ledende leverandører. Både Froglube og FireClean er revolusjonerende på flere måter. De er ekstremt effektive og inneholder ikke skadelige kjemikalier. Dette gjør disse merkene til anbefalte pussemidler både for våpen/utstyr, for brukeren og for miljøet.

Våpentilbehør

Magpul, Hera Arms, Weaver Optics, US Optics, Blackhawk


Vi fører et stort utvalg av våpentilbehør, fra våpenreimer til hylstre, magasiner, pistolgrep og frontgrep, kolber, i tillegg til optikk. Valg av våpentilbehør er viktig sett opp mot oppdragsløsning, slik at man har utstyr som er tilpasset og egnet til det oppdraget man skal løse. Rigg AS fører merker som HERA, Magoul, CAA og Blackhawk.

Målmateriell

MilPro, Laserammo, Action Targets, Birchwood Casey


Vi leverer et stort utvalg av målmateriell for kort og langdistanse skyting. Vi fører mekaniske mål, statiske stålmål, papirmål m. Vi har også samarbeidspartnere som utvikler materiell til større skyteanlegg.

Taktisk Nylon

High Speed Gear, Eagle, Blackhawk, Hazard4, Tasmanian Tiger, MMI, Maxpedition, Explosive Ops Gear, Combatkit


I tidskritiske og stressende situasjoner som oppstår på slagfeltet er det avgjørende at man har utstyr som fungerer som det skal, og som ikke hindrer oppdragsløsning. Rigg AS leverer taktisk nylon fra ledende leverandører som T3 Gear, HSGI, Tasmanian Tiger, Blackhawk og Maxpedition. Her vil du finne alt fra MOLLE lommer, stridsvester og sekker i forskjellige varianter, alt som trengs for å tilpasse utrustning til ditt oppdrag og dine behov.

Vernesutstyr

Engarde, PPSS, United Shield, Cooneen Protection


Vi kan tilby verneutstyr som beskytter mot et vidt spekter av trusler, fra enkle stikksikre vester til beskyttelse mot håndvåpen og rifle. Vi tilbyr også hjelmer i forskjellig utforming, knebeskyttere og albuebeskyttere, kuttsikre hansker med mer. Vi fører merker som Engarde, PPSS, Hex Armor, United Shield med flere.

Bekledning

VertX, Blackhawk, Altama, Cooneen Defence, Propper, Original SWAT


God bekledning er viktig for å kunne møte både forskjellig vær og forskjellige situasjoner man kommer opp i. Rigg AS leverer et godt utvalg av klesprodukter, fra topp til tå, fra innerst til ytterst. Vi fører merker som Blackhawk, Adventure Tech/Propper, Hazard 4, Aclima, Under Armour med fler.

Stridsmateriell

Suunto, BCB Int, LedWave, Oakley, Betalight, ESEE, Klarus, Drytech, Vestey Foods


Hos oss leverer vi alt fra feltledelsesverktøy, overlevelsesutstyr, lommelykter og hodelykter, sanitetsutstyr, kamuflasjeprodukter, kniver med mer. Vi har det som trengs for å forenkle hverdagen på oppdrag, slik at man får frigjort kapasitet til å fokusere på de viktige tingene.